Information från styrelsen

Fotbollssäsongen går mot sitt slut och våra båda A-lag har spelat sina sista matcher för säsongen. Aktiviteten avtar nu successivt vid Friluftsgården med höstens intåg och den stundande vintern. Det har varit härligt att se alla lag kämpa på i vått och torrt med fina resultat i alla serier. Bra jobbat!

I fredags jobbade vår kanslist Sanna sin sista dag på kansliet efter många år i föreningen. Sanna kommer inte att ersättas omedelbart, utan vi avvaktar med att rekrytera en ersättare på kansliet då stor osäkerhet råder kring vinterns elpriser som kan komma att drabba föreningen hårt om utfallet blir som visa prognoser pekar på (elpriserna är också orsaken till att LED-skylten vid ICA för tillfället är avstängd). Ambitionen är att påbörja en rekrytering till våren (eller tidigare om och när vi får mer förutsägbara elkostnader).

Kansliet kommer dock att vara delvis bemannat framöver. På fredagar kommer Sofia Andersson, som studerar till idrottskonsulent, att vara på plats för praktik i föreningen. Även Andreas Alfredsson kommer att stötta upp ideellt en tid framöver.

Vi tackar Sanna för hennes tid på kansliet och i rollen som vaktmästare och önskar henne lycka till i framtiden.