UTSKICK AV MEDLEMSAVGIFT FÖR 2023

Hej kära medlemmar av Enhörna Idrottsförening 💛🖤 

Faktura som avser medlemsavgiften 2023 skickas nu ut via e-post, Kivra eller brev och vi hoppas att du/ni gärna vill fortsätta vara med i vår fina förening och stödja vår verksamhet där alla är välkomna. 

Då vi har uppdaterat från vårt gamla system för hantering av medlemsavgifter efter en krasch förra året kan det vara så att du får en faktura trots att du inte har varit medlem på ett tag. Om så är fallet så ser vi dig naturligtvis gärna som medlem igen, men om du inte känner att det är aktuellt så får du gärna meddela oss det så fixar vi så att ni tas ur vårt system. 

Om du får fakturan via posten eller Kivra skulle vi vilja be att du meddelar oss din e-postadress så att vi undviker kostnader för såväl miljö som förening. Det är även möjligt att de e-postadresser vi har till er medlemmar är inaktuella så håll gärna ett öga på er inkorg och om ingen faktura har dykt kan ni kontakta oss från er nya e-postadress så uppdaterar vi vårt register. Och har du redan betalat in din medlemsavgift för 2023 under de senaste veckorna informera oss så noterar vi det och tar bort fakturan. Ni meddelar oss bäst genom vår e-post: eifkansli@outlook.com

Vi önskar dig en fin dag och hoppas på ett aktivt år i EIF!