***VALBORG 2020*** (Inställt)

I år behöver vi er hjälp att hålla liv i brasan!

Valborgsfirandet vid Friluftsgården i Enhörna är en av Södertälje kommuns äldsta valborgstraditioner. Tyvärr tvingas vi i år att ställa in vårt traditionella firande på grund av de restriktioner och rekommendationer som gäller i och med COVID-19. Detta innebär en tung ekonomisk smäll för Enhörna IF eftersom intäkterna vid Valborg från parkeringen, kiosken, våffelcaféet, luftgevärsskyttet fiskdamm, etc. utgör en av våra största intäktsposter under året. Även om det inte tänds någon brasa på Friluftsgården i år, så hoppas vi med er hjälp skapa en minst lika vacker och varm eld där vi tillsammans går ihop och visar hur mycket alla Enhörna-hjärtan brinner för vår fina förening!

Denna vecka kommer du därför ha möjligheten att stötta föreningen genom att betala en stödentré via Swish till det uteblivna firandet.

1. En entré kostar 50kr som du swishar till föreningens Swish nr: 123 034 57 77 (det står Enhörna IF som mottagare)

2. Märk din betalning med ”Valborg”

3. Du kan köpa hur många entrébiljetter du vill! Vi kommer även att lotta ut 5st riktigt snygga Enhörna IF halsdukar bland dem som är med och stöttar insamlingen.

Insamlingen pågår veckan ut och samtliga intäkter går oavkortat till den fortsatta driften och utvecklingen av förening och vår anläggning.

EIF önskar alla en fin Valborg.

Var rädda om varandra.