Idrottsektioner

FOTBOLL


Visste du att Enhörna IF har Södertälje kommuns största flickverksamhet på fotbollssidan. Det är vi på EIF mycket stolta över. Flickverksamheten ingår i vår populärä ungdomsverksamhet. Vi har även en fantastisk seniorverksamhet där god gemenskap går hand i hand med sportslig framgång.

MER INFO

GYMNASTIK


Det är bra att röra på sig , både för hjärta och hjärna och resten av kroppen. Enhörna IFs gymnastiksektion arrangerar barngymnastik, cirkelträning för ungdomar och vuxna och motionsträning för äldre aktiva.  

MER INFO

GÅNG


Det är inte många föreningar som har haft OS-medaljörer bland sina aktiva men det har Enhörna IFs gångsektion haft. Gå med och bli den nästa! :-)  

MER INFO

LÖPNING


Om du nämner Enhörna IF för någon så tänker nog denna i första hand på EIFS framgångsrika löparsektion. Vi har dock inte bara bra topplöpare utan ochkså en bred motionsdel med den populära Serieterrängen i spetsen.  

MER INFO

SKIDOR


Så fort snön har fallit kör vi ut skotrarna och gör spår ute vid Friluftsgården. Häng med oss när vi snörar på oss pjäxorna och skidar ut på de fina spåren. Ingen snö? ingen fara då drar vi nytta av vår rutinerade löparsektion och tränar med den. 

MER INFO